fbpx

Зона за релакс

Турска баня

Очаквайте скоро!

Джакузи с минерална вода

Тук е мястото да поглезите тялото си и то ще Ви се отблагодари подобаващо!

Вътрешен минерален басейн

Насладете се на вътрешният ни мнерален басейн с температура на водата 30-32 градуса, с дължина 15.6м, ширина 6м и дълбочина 1.5м.

Външен минерален басейн

През летните дни, може да се насладите на нашият външен минерален басейн с температура на течащата минералната вода 30-32 градуса, дължина 18.5м, ширина 6м и дълбочина 1.5м.

Хималайска солна сауна

Сауната е изградена от дърво, в което са вградени солни блокове, които отделят отрицателни йони във въздуха. По този начин се увеличава достъпа на кръв до цялото тяло, отпуска мускулите и води до намаляване на натрупания стрес в тялото. Солта оказва благоприятен ефект върху всякакви кожни и респираторни проблеми поради съдържанието си на минерали като калций и магнезий.

Солено джакузи

Потопете се в бълбукащото солено джакузи – едно невероятно ново допълнение за релакс в Хотел Орбел! Уникално за региона джакузи със завишени количества сол, която действа изключително добре върху кожата, нервната система, белите дробове и кръвообращението!

Масажи

На фона на специално подбрана отпускаща музика може да се насладите на персонализирана спа терапия от нашите специалисти. Разгледайте пълното меню по-долу.

РАБОТНО ВРЕМЕ / WORK TIME

Басейн и джакузи / Pool and jacuzzi
08.30 ч. – 19.30 ч.

Зона за релакс / Relax Zone
/Сауни – класическа и солна, Парна баня, Контрастен душ, Ведро, Солено джакузи/
/Saunsa, Steam bath, Contrast Showeer, Bucket/

Понеделник – Петък / Monday – Friday
16.00 ч. – 19.30 ч.
Събота / Saturday
10.00 ч. – 19.30 ч.
Неделя / Sunday
10.00 ч. – 12.30 ч.